Bij BM Life vinden wij het van groot belang dat ouderen hun weg kunnen vinden in het oerwoud van hedendaagse zorgmogelijkheden.

Door het ontwikkelen van allerlei activiteiten willen wij ouderen informeren over alle zorgmogelijkheden, van zorginstellingen en organisaties tot aan zorgverzekeringen.

Onze visie hierbij is om de ouderen hierin te begeleiden waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigen cultuur, achtergrond en afkomst.

Ouderen

Etnische ouderen hebben wat extra aandacht nodig. Vaak is het de 1e generatie allochtonen die de taal niet helemaal beheerst en de nodigde hulp kan gebruiken met betrekking tot zorg. Door het ontwikkelen van diverse activiteiten willen wij ouderen informeren over alle zorgmogelijkheden, van zorginstellingen en organisaties tot aan zorgverzekeringen.

Onze visie hierbij is om de ouderen hierin wegwijs te maken waarbij rekening wordt gehouden met ieders eigen cultuur, achtergrond en afkomst.

BM Life vindt het belangrijk dat de ouderen bewust zijn over gezond leven en bewegen.

Om gezond en fit ouder te worden levert voldoende bewegen een positieve  bijdrage op je gezondheid. Volgens Nederlandse Norm Gezond Bewegen wordt er aangeraden dat ouderen minimaal 5 dagen per week 30 minuten matig intensief te bewegen. De dertig minuten bewegen hoeft niet achter elkaar gedaan worden. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om ze te verdelen in drie blokken van tien minuten.

Voor meer informatie klik hier